Ia-ți o pauză, oricât de lungă, de fiecare dată când simți nevoia, dar revină ca și cum nu ai dispărut niciodată, atunci când o faci.

Aleargă cu picioarele goale prin roua dimineții, înoată la un mal al mării unde nimeni nu o face, fă scufundări, descoperă viața altor creaturi, din alte medii ale naturii, învață, trăiește, simte, fii social, iubește, dar… nu îți pierde capul. Așează tot ce descoperi pe dosare, păstrează informațiile, lasă-le să existe. Fii sigur, vor apărea momente în care vei avea nevoie să le accesezi.

Revină la locurile care te încarcă pozitiv. Caută oamenii care au fost alături de tine odată, poate chiar atunci când ai avut cea mai mare nevoie. Nu contează că au trecut 5 sau 10 ani de când nu v-ați mai văzut, acolo unde există rezonanță emoțională, timpul nu este decât un cuvânt.

Iubește viața și viața te va iubi, la rândul ei.

Urmează doar acele dorințe care persistă, cu adevărat, în timp. Nu le ignora și nu încerca să le alungi din mintea ta. Acum sau peste douăzeci de ani, tot la ele vei ajunge. Preferi să începi mai devreme lucrul la ele sau să trăiește cu ele, sugrumate în tine, o viață întreagă?

Nu-ți fie frică să te arunci în valurile vieții. Apa nu poate doborî definitiv un om determinat. Te va aduce la mal, de fiecare dată însă – mai puternic, pregătit pentru a înfrunta chiar și o furtună.

Dă-i răgaz… timpului. Ai răbdare cu el…

Pleacă, fără nici o remușcare, din locurile cărora nu le aparții. Energia pe care o investești în lupta pentru a rămâne, o poți folosi cu succes în ceva cu adevărat util.

Oricât de greu este să continui, fă-o, dar numai în cazul în care ești sigur de ceea ce vrei să obții. Sacrificiile uneori sunt inutile, iar timpul – mult prea prețios pentru a fi irosit. 

2 Comments

  • Posted July 22, 2017
    by IONICA BEBU

    Foarte frumos spus.
    Felicitări pentru sursa infinita de informare și inspirație.
    Succes în continuare și călătorie plăcută 😘

Leave a comment