Bob Proctor

„Te-ai Născut Bogat” Bob Proctor

te-ai-nascut-bogat_1_fullsize_260

. . .

Am citit multe cărți de educație financiară în viața mea. Adesea însă ceea ce citim nu are nici o valoare dacă nu reușim să aplicăm teoria în practică.

Cartea scrisă de Bob Proctor cu titlul „Te-ai născut bogat” nu doar m-a învățat cum să integrez teoria în practică, ci și care sunt rădăcinile lipsei de bani în viața unui om.

Bob Proctor – de la un tânăr care a abandonat liceul, la un milionar de top ce a schimbat viețile a milioane de oameni – își destăinuie cele mai nebănuite secrete ale succesului personal în cartea cu titlul „Te-ai născut bogat”.

Cartea nu este doar o adunătură de sfaturi pentru a-ți depăși condiția, ci, mai degrabă, o analiză profundă a factorilor ce declanșează mizeria, sărăcia și lipsa de succes profesional în viața unui om.

Adevărul este că toți acești factori sunt adânc implantați în subconștientul uman, iar neconștientizarea lor are cu adevărat consecințe vizibile asupra oricărui om.

Dacă îți dorești cu adevărat să atingi succesul cu mâna și să îl mai și simți pe propria piele, îți mărturisesc cu toată sinceritatea că ai găsit o comoară, cu titlul „Te-ai născut bogat”, autor Bob Proctor.

Citate din cartea „Te-ai născut bogat” care m-au marcat:

„Lipsa și limitarea vor exista în viața noastră atâta timp cât le permitem să existe în mințile noastre. Prosperitatea nu cunoaște lipsa și limitarea”

„Unica competiție pe care o are omul în această viața este cea cu propria ignoranță”

„De fapt, tot ce a fost vreodată creat în această lume a fost, mai întâi, nimic mai mult decât o imagine, păstrată în mintea arhitectului. Realizează că tu, de asemenea, ești arhitectul mintal al propriului destin”

„Tot ce cauți, te caută pe tine. De aceea, tot ce îți dorești, îți aparține deja. Deci nu ai nevoie să obții nimic, este mult mai simplu să devii conștient de ceea ce posezi deja”

. . .

Descarcă gratuit

ebook-ul "O călătorie în trei"

 

Să alegi doar cu inima, nu este suficient.
 
Să alegi doar cu mintea – nici atât.

Și asta pentru că fiecare dintre acestea,

alese separat, ne pot distruge.
 
O călătorie în trei - Tu, Mintea și Inima ta -

asta este cea mai importantă călătorie

pe care ființa umană o are de făcut.
 
Introdu mai jos adresa ta de email

și haide să începem acest drum împreună.
Prenume
Email

0 comments on “„Te-ai Născut Bogat” Bob ProctorAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *