Testimoniale

Bună, Eugenia. Am citit pagina ta, postările tale sunt foarte frumoase și realiste. Ești un om minunat, special și frumos, atât în interior cât și în exterior. Se vede că ceea ce postezi izvorăște din sufletul tău frumos și mă bucur că există în această lume oameni speciali ca tine. Te ador și mi-aș dori ca toată lumea de pe planeta asta să fie așa cum ești tu, pentru că probabil dacă ar fi așa, nu ar mai exista invidie și violență, ci doar pace și liniște sufletească.
Amalia Apalaghiei
Am descoperit, nu demult, blogul tău. Te felicit pentru articolele tale, sunt foarte frumos scrise, iar pentru mine sunt mai mult de atât: ma ajuta sa-mi clarific gândurile și ideile despre iubire și relații, mai ales. Îți mulțumesc, și iți doresc mult succes în tot ce faci!
Gabriela Roman
Bună Eugenia. Tocmai ce am „trecut” pe blogul tău, șiiiiii am văzut schimbările făcute. Foarte reușite. Felicitări!! Mulțumesc ca mă ajuți să "mă trezesc”.
Ela Eli
Mulțumesc frumos, Eugenia pentru articolele trimise. Sunt primite exact în momentele când chiar am nevoie și ma confrunt cu astfel de probleme. NIMIC NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR! SUCCES ÎN CONTINUARE ȘI SPOR ÎN TOT CEEA CE-ȚI PROPUI SĂ REALIZEZI!
Florentina Popescu
Am ajuns azi întâmplător „peste” o postare de-a ta, și am citit una, doua, trei... Încă una, încă una... și iată-mă de 3 ore, incapabilă să închid articolele tale ca să învăț... În primul rând, jos pălăria pentru felul tău de a te exprima și de a gândi! Am regăsit în rândurile tale multe dintre lucrurile pe care eu le simt, dar nu reușesc sa le transpun în cuvinte. Se vede clar ca lectura este una dintre pasiunile tale, dar nu lectura seaca - ci aia care te face să judeci, să analizezi și să treci prin prisma minții tale ceea ce ai pe hârtie. Te admir! 

Te admir pentru felul în care analizezi și sintetizezi informațiile pe care le ai, și nu le reproduci pur și simplu. Să știi ca m-ai făcut să mă gândesc la anumite lucruri care mi se păreau neimportante și să realizez că ar trebui să-mi re-evaluez prioritățile și felul de a privi lucrurile, să fac un pas în spate ca să văd mai bine imaginea de ansamblu pentru a putea lucra la micile detalii care fac marea diferență!

Mi-a plăcut foarte mult, în articolele pe care le-am citit, că nu te avânți cu dat sfaturi (eu nu sunt o adeptă a sfaturilor, folosesc cuvântul „sugestii” mai degrabă). Mi-a plăcut ca tu povestești ce-ai făcut, ce-ai trăit, de ce te-ai lovit, astfel încât fiecare înțelege ce vrea și interpretează cum poate. Când considera valabil - aplică ceea ce ai făcut și tu, iar dacă nu i se pare util - nu o face. Apreciez, de asemenea, libertatea pe care i-o dai cititorului! Nu încerci să convingi sau să bagi pe gat lucrurile pe care le crezi tu! Ai tot respectul meu pentru asta! (și pentru candoarea, bunătatea, gingășia, tandrețea, dar în același timp înțelepciunea, încrederea, puterea, energia cu care scrii, și multe altele pe care le-am simțit „citindu-te”)

În încheiere, vreau să-ți mulțumesc! M-ai inspirat, m-ai făcut să vreau să fiu mai bună azi decât am fost ieri, să întreprind (momentan pe hârtie, dar foarte hotărâtă să aplic) mici pași pentru a deveni cea pe care vreau s-o vadă toată lumea, nu doar eu! Iar nu în ultimul rand - m-ai făcut să conștientizez că nu e suficient să mă gândesc că vreau, ci e mai important să fac ceva în acest sens!
Binzari Elena
V-am descoperit întâmplător (sau poate că de fapt, nu...), tocmai când gălăgia societății începea să devina pentru mine un zgomot inutil. Ma bucur că existați și vă mulțumesc!
Mariana Pintrijel