37_de_secrete_despre_prosperitate_fullsize_260

. . .

Din dishwasher la milionar, din celula unei închisori la o viață prosperă – aceasta este povestea de viață a lui Randy Gage – autorul care a inspirat milioane de oameni de pe tot mapamondul.

Randy Gage este exemplul viu că nimic nu este imposibil în această lume dacă urmezi legile universului și ai un plan bine-definit.

Cărțile acestui autor pe care le-am citit de-a lungul timpului mi-au hrănit nu doar lumea spirituală și emoțională, dar au și contribuit enorm la dezvoltarea curajului și potențialului meu.

Deși am știut întotdeauna că am un potențial imens, o bună parte din viața mea am preferat să nu-l dezvolt, pentru că îmi era rușine să arăt oamenilor că sunt capabilă de mai mult decât credeau ei despre mine. Da, ai citit bine, îmi era rușine că pot face mai mult ca ei!

E incredibil faptul că de cele mai multe ori dușmanul cel mai mare al nostru suntem… noi înșine.

Acestea sunt puținele lecții pe care le-am învățat de la acest om deosebit – Randy Gage – omul care a renăscut și a devenit un model pentru cei din jurul lui.

Dacă ar fi să expun una dintre cele mai importante idei pe care le-am dedus din această carte este aceea că suntem mereu singuri în viața noastră, indiferent de numărul de prieteni care ne înconjoară, indiferent de numărul de oameni cu care interacționăm.

Toate alegerile noastre, dar absolut toate, ne creează prezentul de azi și viitorul de mâine.

Cartea „37 de secrete despre prosperitate” este o adevărată revelație pentru toți cei care-și doresc o viață prosperă financiar, dar și spiritual.

Cartea „37 de secrete despre prosperitate” este o unealtă calitativă pentru crearea unei personalități puternice.

 

Citate din cartea „37 de secrete despre prosperitate” scrisă de Randy Gage, care mi-au marcat existența:

„Ceea ce trimiți lumii se întoarce înapoi spre tine înzecit”

„Oamenii săraci sunt cei mai obsedați de bani”

„Cea mai puternică unealtă pentru a obține prosperitatea este înțelepciunea”

„Când ai un vis mare și crezi cu adevărat în el, atragi partenerii potriviți, resursele potrivite și creezi, prin credința ta, adevărate oportunități pentru a realiza ceea ce îți dorești”

„Nu există nici un loc pe acest pământ în care să nu existe prosperitate”

„Iarna nu este bună, și nici vara nu este rea. Și primăvara nu trebuie să fie rea pentru că toamna este bună. Ele doar există. Avem nevoie de contraste în orice pentru a înțelege sensul vieții. Deci viața nu are menirea de a filosofa ce este bun și ce este rău. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l înțelegem este că nimic nu este gratuit, totul vine cu un schimb de valoare. Totul!”

„În timp ce te rogi, mișcă-ți picioarele”

„Dacă nu te poți ierta pe tine, nu poți accepta abundența”

. . .

Leave a comment