poti-sa-ti-vindeci-viata_1_fullsize_260

. . .

Cartea Louisey Hay „Poți să îți vindeci viața” este unul dintre „medicamentele” ce au avut un efect miraculos asupra sufletului meu.

Am dat de ea oarecum întâmplător, dar, cu siguranță, în unul dintre cele mai necesare momente ale vieții mele.

Momentul în care realizezi că ești într-un impas emoțional și nu știi dacă ai vreo șansă să ieși de acolo.

Trăiam o ură profundă față de părinții mei, aveam resentimente puternice pentru fostul meu iubit, acestea contribuind la apariția unei depresii profunde și a unei stări de sănătate precare.

Cartea „Poți să îți vindeci viața” a fost un adevărat tratament spiritual pentru mine, iar rezultatele tratamentului s-au făcut vizibile în scurt timp și în lumea mea exterioară.

Am învățat să îmi iert părinții, să îmi iert relația anterioară, să mă împac cu trecutul meu, să mă accept în totalitate așa cum sunt și să tind mereu să fiu mai bună, cu fiecare zi.

Dacă există o caracterizare scurtă a acestei cărți, cu siguranță, ar trebui exprimată astfel: tratamentul cel mai potrivit pentru vindecarea abandonului, resentimentelor, furiei, îngrijorării și tuturor emoțiilor negative.

O carte bună găsită la momentul oportun, este, cu certitudine, un prieten de neînlocuit în viața unui om.

Cartea „Poți să îți vindeci viața” a avut o influență deosebită asupra omului care sunt astăzi.

 

Citate din cartea „Poți să îți vindeci viața” de Loiuse Hay, care m-au marcat:

„Dacă vrei să-ți cunoști părinții mai bine, spune-le să-ți vorbească de copilăria lor și dacă ai să asculți cu compasiune, ai să înțelegi de unde vin fricile lor și șabloanele lor rigide. Oamenii aceia care ți-au făcut ție „toate astea” erau, de fapt, la fel de speriați și înfricoșați ca și tine”

„Când pacienții vin la mine cu o problemă, nu mă interesează ce problemă este: sănătate, bani, relații proaste cu familia sau lipsa creativității, întotdeauna există doar un singur aspect la care lucrez cu ei: IUBIREA DE SINE”

„Ești singura persoană care gândește în mintea ta. Tu ești puterea și autoritatea în propria ta lume!”

„Adulții din viața ta nu au știut cum să te mângâie când erai mic. Acum tu ești adultul din viața ta și dacă nici acum nu mângâi copilul din tine, aceasta este într-adevăr foarte trist”

„Cu cât mai mult vorbești de ceea ce nu vrei, cu atât mai mult crezi în acel lucru. Pe ce ți concentrezi atenția, crește și devine permanent în viața ta”

. . .

Leave a comment