alegeri-si-iluzii_1_fullsize_260

. . .

Ce-ar fi dacă ai descoperi că toată viața ta e o iluzie: credințe de viață, lucruri construite în timp, principii după care te conduci? Totul…

Ai rămâne indiferent sau ai începe să sapi mai adânc, pentru a afla care este, cu adevărat, realitatea în care ar trebui să trăiești?

Trăim în iluzii – acesta este mesajul pe care se bazează cartea lui Eldon Taylor. Iar iluziile sunt, de cele mai multe ori, rezultatul propriilor alegeri.

Ne-am obișnuit atât de mult să trăim în minciuna care se numește viața noastră, încât, chiar și atunci când descoperim contra-argumente referitor la ceea ce trăim, preferăm să ne prefacem că nu le înțelegem.

Omul pretinde a fi ceea ce nu este, până când pierde ceea ce este, spunea R.D. Laing și acesta este cel mai important mesaj pe care-l găsim în excepționala carte a lui Taylor „Alegeri și iluzii”.

Vom învăță să trăim cu adevărat autenticitatea personalităților noastre, doar atunci când vom învinge frica de a fi diferiți de cei care ne înconjoară.

Despre puterea minții noastre în crearea vieții pe care o trăim, despre „somnul” adânc din care ne e frică să ne trezim, pentru a ne construi o viață frumoasă, despre ceea ce pretindem că suntem pentru a ne încadra în normele sociale, care ni se impun, despre energia care îi leagă pe oameni și despre multe alte lucruri, vei citi în această minunată creație a lui Taylor – „Alegeri și iluzii”.

Te invit să te implici în propria viață!

 

Citate remarcabile din cartea „Alegeri și iluzii”:

„Un vultur crescut într-o curte de găini se va comporta ca și o găină

„Ceea ce gândim este mai puțin decât ceea ce știm, ce știm este mai puțin decât ceea ce iubim, ce iubim este mult mai puțin decât ce există. Și în această măsură suntem cu atât mai puțin decât ce suntem

„Adevărul nu are procentaje. Este fie complet, fie omis. O omisiune relevantă înseamnă înșelăciune

„Doar cineva îngrijorat de posibilitate înecului își cumpără colac de salvare

„Cum oare am putea ajunge să ne cunoaștem vreodată dacă nu-i dăm atenție propriei povești?

„Ori de câte ori ne denigrăm unii pe alții, scădem din noi înșine

„Pentru a te trezi, trebuie mai întâi să descoperi că ești adormit

. . .

Leave a comment