puterea-nemarginita-stiinta-dezvoltarii-personale_1_fullsize_260

. . .

Te-ai simțit vreodată trist că un anumit capitol din viața ta se sfârșește aici? Ei bine, eu m-am simțit extrem de tristă când am finisat de citit cartea „Putere nemărginită” de Anthony Robbins.

Și nu exagerez, „Putere nemărginită” e una dintre cele mai puternice cărți pe care le-am citit vreodată. Și când spun „puternic” mă refer la faptul că îți revoluționează complet modul de a gândi, dându-ți, efectiv, toată viața peste cap.

După ce am citito-o m-am uitat pur și simplu în oglindă și am descoperit că am trăit o mare parte din viața mea cu cuțitul și pâinea în mână, murind de foame.

Consider un adevărat noroc în viața mea că am descoperit această carte la un moment oportun al existenței mele, așa cum menționează și autorul că:

„Întâlnirea pregătirii cu oportunitatea generează acel vlăstar pe care îl numim noroc”

Eu nu am fost pregătită de o schimbare majoră în viața când am descoperit cartea „Putere nemărginită”, dar, fără ca măcar să fiu conștientă de acest lucru, am avut parte de o schimbare însemnată în urma lecturării ei.

Anume din această carte am aflat:

  • Să mă definesc și să aflu ceea ce-mi doresc cu adevărat;
  • Cum să scap de fricile și fobiile mele;
  • Cum să mă apropii de oamenii din viața mea;
  • Care sunt cheile fericirii fiecărui om, pe care le ignorăm fără să ne dăm seama.

Recomand cu fermitate această carte, o adevărată revoluție în gândirea umană.

Citate din această carte care m-au marcat profund:

„Când un om vine la mine și îmi spune: „Sunt deprimat”, eu nu îl întreb: „De ce ești deprimat?”, ci: „Cum faci să fii deprimat?” Dacă eu aș fi în pielea ta, ce mi-aș închipui, ce mi-aș spune, cum mi-aș spune ca să fiu în starea ta.

„A spune că nu crezi în ceva, chiar înseamnă că crezi că acel ceva nu este adevărat”

„Oamenii nu sunt leneși, au doar niște țeluri care nu îi însuflețesc”

„Ați încercat vreodată să asamblați un puzzle, fără să fi văzut vreodată desenul pe care-l reprezintă? Tot așa se întâmplă și atunci când încercați să vă adunați viața fără să știți ce vreți să obțineți”

„Secretul în orice relație este să dăruiești tu întâi și apoi să continui să dăruiești. Nu te opri să aștepți să primești. Când începi să ții tabela de marcaj cu cine a dărui mai mult, jocul s-a terminat”

. . .

Leave a comment